20/01/2014

Smartphones Tablets

Smartphones Tablets

Smartphones Tablets de totes les dimensions, especificacions i funcions. Amplia gama en marques com Apple, Samsung, Wiko etc amb garantia Europea. Tenim tot tipus d’accessoris com fundes, protectors de vidre, carregadors, cables, bateries…

Smartphones

A ACTION trobareu Smartphones per a tot tipus d’usuaris! Smartphones a partir de 59 euros, amb garantia europea. Pels més fanàtics de la darrera tecnologia tenim: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6S, Samsung Galaxy S5/mini, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung J5 etc. Wiko, i més!

Tablets

Les millors tablets amb els preus més accessibles! Amplia col·lecció de tablets android de darrera generació a partir de 69 euros. Disposem de tablets d’alta gama com iPad Air, iPad Mini, Samsung Tab 3 10″, Samsung Tab 3 7″.

Accessoris

Cables

Cables per iPhone, iPod, Samsung, Sony, LG, Motorola, Cables Micro USB, Cables HDMI…

Fundes

Fundes per telèfons smartphones amb bateria inclosa! Carregui el seu iPhone, Samsung S3, S4, Note, amb la Funda+Bateria en qüestió de minuts! Fundes silicona, amb i sense tapa, per tots els Smartphones Fundes amb dissenys emblemàtics per tots els Smartphone només a ACTION!

Bateries

Disposem de bateries suplementàries per Smartphones Samsung

Carregadors

No es quedi sense bateria al seu dispositiu! Carregadors 220V, USB 12-24V, per tots els Smartphones: iPhone, Samsung, LG, Motorola, Sony…